Om AQ Natural Care

Der er 0 vare(r) i kurven
0,00 DKK

   

Om AQ Natural Care

Mission
Gode produkter af høj kvalitet med priser der er lavere end normalt for dette kvalitetsniveau.

Det første produkt i vores række af naturlige, aktive og førsteklasses produkter er Glycolic Skin Renew Acne & Antiaging. Produkt portefolioet forventes at blive udvidet med flere unikke produkter med samme mission og filosofi.

Vores leverandør og producent har haft det mål at udvikle produkter der var overlegne andre kommercielle hudplejeprodukter på markedet og stadig overkommelige i pris. Produkterne er baseret på naturlige og hudvenlige ingredienser og er fri for parfume og parabener. Leverandøren har haft en enorm success i USA gennem de sidste 7 år.

Brug Glycolic Skin Renew Acne & Anti-Aging Lotion i 4-6 uger dagligt, 1-2 gange om dagen og brug en solcreme hvis solen er skarp for ikke at ødelægge den nye sunde hud, og oplev forandringen af din hud, der vil tale for sig selv.

Min filosofi
Jeg har brug for produkter der virker og er simple at anvende og overkommelig både i pris og tilgængelighed så både jeg og min familie kan tillade sig at købe gode produkter. Jeg har brug for at produkterne er tilgængelige der hvor jeg handler til daglig. Jeg har grundlagt AQ Natural Care og fået agenturet i Europa til disse unikke produkter. Produktportefoliet forventes at blive udviddet med flere unikke produkter med den samme filosofi og mission.

Du kan købe Glycolic Skin Renew på denne side og hos vores forhandlere men ikke mindst i alle Matas forretningerne. Hvis ikke det står på hylderne, spørg efter produktet og det kan skaffes hjem til butikken.


- Anette Qvistgaard Jensen, Owner


NYHEDSBREV

Modtag gratis tips og gode råd om hudpleje- for alle aldre – både mænd og kvinder!