Om AQ Natural Care

Der er 0 vare(r) i kurven
0,00 DKK

Om AQ Solution

Jeg er uddannet Civil Ingeniør og har arbejdet med It- og mobiltelefonudvikling, i den forbindelse har jeg rejst en del og med problemhud har jeg været meget opmærksom på produkter der virker. Jeg har prøvet næsten alt både med og uden recept, og konkluderer nu at glycolsyren er den bedste løsning for mig, da jeg også har tør og sart hud. Jeg brugte andre produkter da jeg fandt dette glycolsyre produkt i San Francisco og oplevede et produkt der var bedre og meget billigere.

 

Da jeg ikke kunne få lignende produkter i Danmark, kontaktede jeg producenten og fik agenturet i Europa på disse enestående produkter med private label.
Gode produkter med høj kvalitet og en overkommelig pris, det er min mission og filosofi.


Jeg har brug for produkter der virker, der er enkle at anvende så jeg kan komme mine hudproblemer til livs. Jeg ved at produkterne skal være tilgængelige der hvor I handler.
Produktporteføljen forventes at blive udvidet med flere enestående produkter efter samme filosofi. Vores leverandør og producent har haft som mål at udvikle produkter der skulle være overlegne andre kommercielle hudpleje produkter på markedet og samtidig være overkommelige i pris. Produkterne er baseret på naturlige og hudvenlige ingredienser og er uden parfume. Leverandøren har haft en enorm succes i USA over de sidste 5 år.

 

Glycolic Skin Renew Acne & Anti-Aging
Lotion anses for den mest effektive Glycolsyre der kan fås i håndkøb i USA idag. Glycolic Skin Renew forventes at blive certificeret økologisk i USA i 2012.

NYHEDSBREV

Modtag gratis tips og gode råd om hudpleje- for alle aldre – både mænd og kvinder!