Der er 0 vare(r) i kurven
0,00 DKK

   

Eneste håndkøbsprodukt

Glycolic Skin Renew er det eneste håndkøbsprodukt på markedet med samme effektivitet på akne og akne ar som den behandling du kan få hos kosmetologer! Kosmetologer har lov at bruge "stærkere" produkter men som også kommer i en anden formel, hvor denne er relativt mere effektiv. Over tid kan du for en mindre pris opnå de samme resultater eller vedligeholde en tidligere behandling hos kosmetologer. En stor gevinst ved produktet er at det egner sig fantastisk til moden problemhud der ikke tåler de gængse produkter der er på markedet pga. ekstrem udtørring.

De fleste håndkøbsprodukter indeholder enten Benzoyl Peroxide eller Salicyl Syre, som udtørrer huden og giver ofte kun en lindring af tilstanden når det komme til akne. Disse produkter hjælper til at holde et akneudbrud nede, men ikke på helingen af akne udbrud, og forbedrer ikke ar fra tidligere udbrud.

Glycolsyre opløser det lag af døde hudceller på hudoverfladen hvor akne, akne ar og ujævn hudtone, fine linier og rynker samt store porer befinder sig. Med daglig brug er der resultater allerede efter 3-5 dage, og efter 4 til 6 uger, dvs. én flaske Glycolic Skin Renew, ses hurtigt et sundt og yngre hudlag.


NYHEDSBREV

Modtag gratis tips og gode råd om hudpleje- for alle aldre – både mænd og kvinder!