Der er 0 vare(r) i kurven
0,00 DKK

   

FAQ

Dit svar på Fantastisk hud


Q: Hvad kan Glycolic Skin Renew gøre for mig?

A: Glycolic Skin Renew indeholder Glycolsyre (AHA- Alfa Hydroxy Acid) i en helt unik formel, der normaliserer, eksfolierer, fornyer og øger fugtigheden i din hud på en mild og uskadelig måde. De processer der sker i huden for t bevare fugtig og genopbygning bliver generelt langsommere med alderen og ved eksponering af solen. Glycolsyre opløser det "cement", der binder døde celler sammen og forhindrer og sænker nye celler i at nå hudoverfladen. Når det tørre ydre lag er fjernet med Glycolsyre bliver en yngre, sundere og glattere udseende hud afsløret.


Q: Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

A: Din hud vil højst sandsynligt blive blødere og glattere inden for et par dage og forbedringer vil ske ved fortsat brug. I løbet af ca 2-6 uger bør du begynde at se og føle synlige resultater, afhængigt af tilstanden af ​​din hud før brug. Udseendet af fine linier vil mindskes, og den generelle tone og tekstur af din hud vil blive mere jævn. Ved yderligere brug vil du fortsat se forbedringer og med tildens til uren hud vil du opdage at nye udbrud ikke opstår.


Q: Hvornår kan jeg forvente at min acne begynder at bedres?

A: Idet Glycolsyren renser og fjerner propper over porerne, kan acne i første omgang virke en anelse mere aktiv. Men når porerne er åbnede, vil huden hurtigt vise væsentlig synlig forbedring, -i løbet af 24-72 timer.


Q: Er prikken i huden normalt, når jeg bruger et Glycolsyre produkt.

A: Ja. En moderat mængde af snurrende er normal, når Glycolic produkter for første gang anvendes. Den bør stilne af i løbet af et par sekunder afhængig af din huds følsomhed. Hvis prikken er ubehageligt, skal du vente 15-30 minutter efter rengøringen før påføring, eller bruge en blæser så huden tørres hurtigt og derpå vil prikken forsvinde. Det er kun i begyndelsen af anvendelsen der kan opstår en mærkbar prikken.


Q: Hvad sker der, hvis man holder en pause eller stopper med at bruge Glycolic Skin Renew?

A: Opnåede resultater fra brugen af Glycolic Skin Renew vil ikke umiddelbart forsvinde. Men hvis anvendelsen stoppes i en længere periode og man fortsætter sine sædvanlige rutiner vil de døde hudceller opbygges på ny og problemet med tilstoppede porer vil sandsynligvis gentage sig.


Q: Skal jeg undgå solen, mens jeg bruger Glycolsyre produkter?

A: Ja, du bør altid bruge solfaktor for at beskytte din hud, specielt hvis du endelig har fået en ny glat hud uden pletter. Kliniske forsøg afslører ingen øget følsomhed over for solen ved brug af glycolsyre, men du bør altid bruge et bredt spektrum UVA og UVB Solcreme at beskytte din nye hudceller.NYHEDSBREV

Modtag gratis tips og gode råd om hudpleje- for alle aldre – både mænd og kvinder!