Der er 0 vare(r) i kurven
0,00 DKK

   

Værd at vide

Glycolic Skin Renew

Glycolic Skin Renew er en unik glycolsyre formel der fjerner acne, indgroede hår, mindsker tegn på ældning, og pigmentpletter. Vores avancerede produkter hjælper dig til at opnå en sundere, yngre, glattere teint og en pletfri hudtone.


Vores naturlige og videnskabelige ingredienser er omhyggeligt konstrueret til at give dig et system af høj kvalitet, der virker. Glykolsyre, der stammer fra sukkerrør, er den mest effektive AHA (alpha hydroxy syre) og bruges af Dermatologer til behandling af acne & ældning. Glycolic Skin Renew kan matche de dyre løsninger, men de dyre løsninger har en fjern andenplads med hensyn til pris og anvendelse. Glycolic Skin Renew er høj kvalitet der virker, simpel at anvende, til en lav pris.

Efter en flaske Glycolic Skin Renew, 4-6 uger, svarer resultatet til en 99% peel hos en kosmetolog.

Glycolic Skin Renew
Acne & Anti-Aging
-taler for sig selv! Det har været specielt designet af læger til at levere en kraftfuld og naturlig løsning til problemhud. Fortsæt anvendelse af Glycolic Skin Renew vil bekæmpe akne og ældning og samt hudskader -ar og overpigmentering. Resultater ses først på acne og over tid ses forandringen i huden mht. øget fugtighed og reduktion af ar, efterhånden som den nye hud kommer frem.

Hvis din hud har brug for en masse arbejde, kan din hud virke lidt mørkere eller lidt rødere, og du kan føle en prikkende fornemmelse i de første par dages brug. Dette vil forsvinde, og din hud vil hurtigt forbedres. For de bedste resultater anvend Glycolic Skin Renew over hele ansigtet og øvre hals efter afrensning. Anvend altid en SPF 30 UVA-og UVB-Oliefri solcreme hver morgen hvis der er et højt UV-indeks for at beskytte den nye fine hud. 

Glycolic Skin Renew håndfri applikator doserer den helt rigtige mængde af glykolsyre på den specielle antibakterialle eksfolierende pad, når du gnider det på din rene hud. Denne specielle applikator distribuerer vores unikke Glycolsyre Formel jævnt, og flasken vil vare 4-6 uger.

 

 

 


NYHEDSBREV

Modtag gratis tips og gode råd om hudpleje- for alle aldre – både mænd og kvinder!